Barion Pixel

Book Caffee

Edit Content

Winterhalter

A Winterhalterről

Az ipari mosogatórendszerek szakértőjeként a Winterhalter név évtizedek óta egyet jelent az innovációval és megbízhatósággal a mosogatóhelyiségben. Vállalatunk átfogó, rendszerszerű megoldásokat kínál a mosogatógépektől kezdve a tisztító- és mosogatószereken, mosogatókosarakon keresztül a vízkezeléssel kapcsolatos termékekig és tartozékokig. Ezáltal mindenkor higiénikusan tiszta mosogatási eredményt garantálunk, méghozzá egy kézből. Fedezze fel a legjobb német és svájci minőséget.

Termékeinkről

Legyen szó gasztronómiáról, szállodaiparról, pékségekről vagy hentesüzletekről, cégünknél minden szükséglethez kapható megfelelő mosogatórendszer. Portfóliónkban mind a kis méretű pohár- és edénymosogató gépek, mind a több tartályos szalag- és kosárszállító mosogatógépek is megtalálhatók. Átgondolt megoldásainkkal mindig egy lépéssel az iparág előtt járunk. Hasznos innovációinkat számos nemzetközi szakzsűri elismeréssel díjazta.

Új termékeink fejlesztésénél és előállításánál nagy hangsúlyt fektetünk a gazdaságosságra, higiéniára, minőségre és természetesen a könnyű kezelhetőségre. A legjobb példa erre az UC-sorozat. A pult alatti ipari mosogatógépeknél a gyártók közül elsőként terveztünk központi kezelőelemként érintőképernyős kialakítást a készülékre, az „Energy” verziókba pedig hővisszanyeréssel működő rendszert építtettünk. A termékcsaládot a többi innováció mellett az egyedülálló, elliptikus alsó-felső mosogatóegység jellemzi, amely maximális mosogatóerőt és lefedettséget biztosít a gép belsejében.

Ha a Winterhalter mellett dönt, a kitűnő mosogatási eredményt és a maximális
hatékonyságot választja. Ismerje meg cégünk innovációit.

A teljes program áttekintése:

• Pult alatti mosogatógépek poharakhoz, tányérokhoz, evőeszközökhöz, ill. bisztrók eszközeinek kombinált mosogatásához

• Áttoló rendszerű mosogatógépek

• Mosogatógépek konyhai eszközökhöz

• Kosár- és szalagszállító mosogatógépek

• Tisztító- és mosogatószerek

• Vízkezelés

• Kiegészítő, higiéniai és kéztisztító termékek

• A gépekhez illő mosogatókosarak

• Tartozékok

Gépeinkről

Maximális gazdaságosság

A gépek rendkívüli gazdaságossága csökkenti az üzemeltetési költségeket és kíméli a környezetet.
• Az »Intelligent Resource Technology« fejlesztéssel készült mosogatógépek kiváló teljesítmény mellett is tartósan csökkentik az áram, a víz, a tisztító- és öblítőszerek fogyasztását.
Energiatakarékosság és az üzemeltetési költség csökkentése: ezt ígéri a Winterhalter energiatakarékos sorozata. A sikeres „Energy” program most a pult alatti mosogatógépek osztályában is elérhető. Az UC Energy hozzájárul az energia-megtakarításhoz és szinte teljesen mentesíti a légteret a nedves, meleg vízgőztől. A PT EnergyPlus sorozat többszörösen kitüntetett energia-visszanyerési koncepciója is jobb klimatikus körülményeket eredményez
a helyiségekben. A PT EnergyPlus sorozat a kipróbált hőcserélővel a nedves, meleg vízgőzből és a szennyvízből származó energiát a hideg tápvíz felmelegítésére használja.
• A Mediamat mosóoldatszűrés a teljes térben ható szűrőrendszerrel, valamint a szivattyúszűrővel folytonosan eltávolítja a mosogatóvízből a szennyeződést. Ennek köszönhetően nincs szükség mosogatás közben a tartály újratöltésére, a gép folyamatosan jó eredménnyel dolgozik.
• A folyamatos szűrés tartósan csökkenti a fogyasztást és időt takarít meg.

Az UC Sorozat

Egyedi mosogatási megoldás a pult alatt.

A Winterhalter UC sorozatának pult alatti mosogatógépei teljes mértékben megfelelnek a különböző igényeknek. Minden vendéglátóegység saját profillal rendelkezik és számos szempontból egyedi követelményeket állít fel a tisztítandó eszközöktől kezdve a fennálló térviszonyokig. Az UC sorozat gépeinek forradalmi koncepciójával a Winterhalter az első olyan gyártó, amely valóban igényre szabott megoldásokat tud kínálni. A kívánt mosogatógép az alábbi három lépésben
egyedien konfigurálható:

1.    lépés: Négyféle géptípus a különböző használati céloknak megfelelően, max. három standard programmal:
       • pohármosogató gépek
       • edénymosogató gépek
       • bisztró mosogatógépek
       • evőeszköz-mosogató gépek
1.    lépés: Négy méret:
        S = kicsi, M = közepes, L = nagy, XL = rendkívül nagy
2.    lépés: Egyedi felszereltség:
       Energy kialakítás, Cool (poharak), beépített vízlágyító, Excellence-i (Plus), kosarak stb.

Pohármosogató gépek

Nem minden pohár ugyanolyan. A vékony falú borospoharat másképpen kell kezelni, mint egy kocsmai söröskorsót. A pohármosogató gépekben ezért a mosogatási folyamat során meghatározó tényezők, különösképpen a nyomás, az idő, a tisztítószer és a hőmérséklet a három előre beállított program segítségével automatikusan az adott pohártípusra igazíthatók.

Ezáltal garantálható a higiénikusan tiszta végeredmény. A programok az érintőképernyőn intuitív módon, a megfelelő képekkel választhatók ki. A hibás kezelés ezért kizárható.
A gépekből, tisztító és öblítőszerekből, vízkezelő termékekből, a rátétekkel és felosztókkal kiegészíthető tartozékokból és kosarakból álló professzionális rendszerrel a Winterhalter mindenféle pohár- és szennyeződéstípushoz kínál megfelelő megoldást.

A pohármosogató gépek S, M, L és XL méretben kaphatók.

Az UC-S és UC-M pult alatti mosogatógépekbe épített Excellence-i és Excellence-iPlus fordított ozmózisú berendezések az optimális vízminőségnek köszönhetően hosszú időn át kiváló mosogatási eredményt biztosítanak utólagos polírozás nélkül is.

Az UC sorozat kiváló tisztitással szolgál.

Különleges hatás

• A VarioPower funkciónak köszönhetően a finom borospoharak alacsony nyomás mellett ugyanolyan tiszták lesznek, mint a vastag falú söröskorsók magas nyomás mellett.
• A mosogató- és öblítővíz megfelelő hőmérséklete, a programtól függő víznyomás és a tisztítószer precíz adagolása hosszú élettartamot biztosít a poharaknak.

Cool
• A hideg öblítésnek köszönhetően mindig gyorsan rendelkezésre állnak tiszta és hideg poharak.
• A poharak közvetlenül mosogatás után is hidegek, ennek köszönhetően időt takaríthat meg és kitűnő minőségű sörhabot szolgálhat fel a vendégeknek.

Energy
• Az UC sorozat „Energy” kivitele az energiát a
szabadalmaztatott hőcserélési folyamattal hasznosítja, valódi többletértéket teremtve ezzel.
• További előnyök: A helyiség klimatikus körülményei javulnak, a gép környezetkí-
mélő módon működik.

Edénymosogató gépek

Az edénymosogató gépek a modern konyhák sokféle követelményeinek speciális beállítású programokkal igyekeznek megfelelni. A programok szabályozható jellemzői, különösképpen a nyomásra, időre, tisztítószerre és a hőmérsékletre vonatkozóan, automatikusan hozzáigazíthatók a tisztítandó  eszközhöz és szennyezettségi mértékéhez. Legyen szó törékeny, japán levesescsészéről avagy nagy méretű, strapabíró pizzatányérról, a mosogatás végeredménye ezáltal mindig tökéletes lesz.

UC sorozat
A programok intuitív módon, a megfelelő képpel választhatók ki, amely egyben a tisztítandó eszköz szennyezettségi fokát is ábrázolja. Ezáltal kizárható a hibás kezelés lehetősége.

Az edénymosogató gépek S, M, L és XL méretben kaphatók.

Makulátlan edények a Winterhalter gépeivel!

Különleges hatás

• A VarioPower funkcióval szabályozható a mosogatási nyomás. A megfelelő standardprogrammal a könnyű eszközök nem mozdulnak el és alaposan megtisztulnak.
Az elliptikus mosogatóegységek speciális fúvókáikkal a teljes térben, fentről és alulról is kifejtik tisztító hatásukat.

UC-XL edényekhez
• A sütőlapok és tálcák gazdaságos és higiénikus
tisztításához a mély belső terű UC-XL  mosogatógépet ajánljuk.
• A géppel időt, vizet és energiát takaríthat meg.

Energy
• A hővisszanyeréssel és a csökkentett öblítővíz hőmérséklettel kétszeresen is spórolhat: napi 80 mosogatásnál mindez 2920 kWh és évente akár 613€ megtakarítást jelent!
A helyiség klimatikus körülményei javulnak,
hiszen az ajtó kinyitásakor alig távozik meleg, nedves vízgőz a gépből.

Evőeszköz mosogatógépek

A Winterhalter evőeszköz-mosogató gépek higiénikusan tiszta és optikailag kifogástalan evőeszközöket garantálnak jelentős idő- és költségmegtakarítás mellett. A teljesen sótalanított víz használatával nincs szükség polírozásra. A fényesen csillogó evőeszköz azonnal használható.

A különféle helyviszonyokhoz igazodva ezek a  mosogatógépek S, M, L és XL méretben állnak rendelkezésre. A Winterhalter rendszerében minden komponens hozzájárul a tökéletes eredményhez. A Winterhalter ezért az előtisztításhoz ajánlja az evőeszközáztató medence, valamint az A 30 CT evőeszközáztató tisztítószer használatát. A gép a speciális mosogatókosarakban állítva tisztítja meg az evőeszközöket.
Az eredmény: makulátlanul tiszta és  száraz evőeszközök.

Evőeszközeit hatékonyan tisztítja.

Különleges hatás

Evőeszköz-mosogatógépek
• Időt és pénzt takaríthat meg, hiszen a körülményes
és időrabló kézi polírozás a múlté.
• Az evőeszköz-mosogatóból higiénikusan tiszta és makulátlan evőeszközöket vehet ki minden mosogatás után. A tisztaság és optika terén
verhetetlen!

Energy
• Az evőeszköz-mosogatók is mind a négy méretben,
valamint „Energy” kivitellel is kaphatók. Ez a változat
kíméli a pénztárcát, a környezetet és jobb klimatikus
körülményeket teremt a helyiségben.

A PT Sorozat

A PT sorozat a piac mérvadó mosogatógépe. Kiváló eredménnyel dolgozik, felülmúlhatatlanul gyors és rendkívül takarékos.


Egyszerűen brilliáns

A kifogástalan mosogatási eredmény az alábbi tényezőknek köszönhető:

VarioPower
• A választott program szerint a szennyezettségi foknak megfelelően automatikusan beállítódik a tisztítandó eszközökre kifejtett nyomás

Egyéb mosogatási faktorok igazodása
• Az idő, a hőmérséklet, a tisztító- és öblítőszer a programnak megfelelően automatikusan módosul

Elliptikus mosogatóegységek
• A fúvókák speciális felépítése és elrendezése maximális lefedettséget biztosít a mosogatótérben

Teljes áramlás szűrése
• A gép a mosogatóvíz 100%-át átszűri
• A Mediamats centrifugális ereje ezenfelül eltávolítja a finom szemcsés szennyeződéseket, pl. a kávézaccot is
• A maradványérzékelő ellenőrzi a mosogatóvíz minőségét, és szükség esetén elindítja a regenerálást


Felülmúlhatatlanul gyors

A rendkívül rövid idő alatt is tökéletes eredményért:

Aktív energiaszabályozás
• A mosogatási idő lerövidülése és ezáltal a kosárteljesítmény növekedése óránként akár 28%-kal
• A felfűtési idő akár 50%-os lerövidülésével gyorsabban üzemkész állapotbe kerül

EnergyLight szennyvíz-hőcsere
• Az öblítővíz akár 26%-kal gyorsabban felmelegszik a betápvíz folyamatos melegítése által
• Kosarak egymás utáni mosogatása szünet nélkül

 

Garantáltan takarékos
Energiatakarékos és kíméli az erőforrásokat:

EnergyLight
• Hideg betápvíz felmelegítése az alapfelszereltséghez tartozó szennyvíz-hőcserélővel
• Akár 10%-kal csökkenti az energiaköltségeket

EnergyPlus (opcionális)
• Hideg betápvíz felmelegítése a szennyvízhő- és a távozóhő-cserélő kombinációjával
• Akár 20%-kal csökkenti az üzemeltetési költségeket mosogatásonként
•Nincs szükség kiegészítő elszívóberendezésre, mert a távozó levegő
hőmérséklete több mint a felére  csökken1 Meghajtásos öblítőrendszer (opcionális)
• Minimális vízfogyasztás a mágneses meghajtásnak  köszönhetően • Kisebb tisztítószer-, öblítőszer-, és energiafelhasználás
• Az üzemeltetési költségek kb. 12 %-kal csökkenthetők ClimatePlus2 (opcionális)
• A tartály- és öblítővizet hatékony hőszivattyú melegíti fel
• Akár 50%-kal csökkenti az energiafelhasználást mosogatásonként
• Nincs szükség külön elszívóberendezésre*1 Felülmúlhatatlanul gyors EnergyPlus (opcionális)
• Csökkentett gőzkibocsátás, jobb beltéri klimatikus körülmények

 
Felhasználóbarát kialakítás

Könnyen és intuitív módon kezelhető:

Érintőképernyő
• Nyelvfüggetlen és egyértelmű
• Három választható standard program és egy speciális program
• A programok az előrehaladást kijelző, színkódos kezelőgombbal vagy automatikusan, a fedél lezárásával indíthatók

Ellenőrző funkciók
• A gép vizuális és akusztikus jelzéseket bocsát ki
• PIN-kóddal védett vezetői tartomány: hozzáférés a mosogatási jellemzőket és a hibás működést dokumentáló üzemeltetési és higiéniai naplóhoz

Kényelmes kezelés, higiénikus kialakítás
• A szemmagasságban található kijelzőnek köszönhetően kényelmesen kezelhető
• Ergonomikus fedélfogantyúk
• Idővezérelt üzembevétel és üzemen kívül helyezés
• Mélyhúzott tartály, higiéniai hátfal és öntisztító program


Észrevehetően klimatizál

Lehetőségek a hőmegterhelés csökkentésére a helyiségben:

ClimatePlus*2 (opcionális)
• 75%-kal kisebb hőmegterhelés a helyiségben
• Meleg beltéri levegő beszívása, hideg, száraz levegő kibocsátása a konyhába

EnergyPlus (opcionális)
• Csökkentett gőzkibocsátás, jobb beltéri klimatikus körülményeknek

A Winterhalter a PT-500*2 sorozattal olyan áttoló rendszerű mosogatógépet kínál, amely gyorsan és hatékonyan, kiváló végeredménnyel tisztít.

Négyszeres szűrőrendszer
• Az ételmaradványokat kivehető kosaras mosogatótér-szűrő fogja fel
• A Mediamats centrifugális ereje ezenfelül eltávolítja a finom szemcsés szennyeződéseket, pl. a kávézaccot is
• A szívószűrő védi a szivattyút a mechanikai sérülésektől

A PT-500 sorozat

Felhasználóbarát és higiénikus kialakítás
Rendkívül könnyen kezelhető:

Színkódos kijelző
• Kijelzi a gép aktuális státuszát: a felfűtést, a mosogatást és az üzemkész állapotot
• Egy gombbal indítható programok

Ellenőrző funkciók
• A gép jelzései a szimbólumoknak köszönhetően könnyen felsimerhetők, pl. ha nincs benne elegendő tisztító-/öblítőszer
• A tartály és a vízmelegítő hőmérséklete mindenkor kijelezhető
• A szivárgásérzékelő ellenőrzi, hogy nem távozik-e víz a gépből

Kényelmes kezelés, higiénikus kialakítás
• Ergonomikus fedélfogantyúk és automatikus indítás a fedél lezárásával a könnyű kezelhetőség érdekében
• Mélyhúzott tartály, higiéniai hátfal, higiéniai kosártartó és öntisztító program

Gyorsaság és tisztaság

A gyors és tiszta mosogatási eredmény érdekében:

Rövid programidő
• A szennyezettségi foknak megfelelően választható rövid, standard vagy intenzív program
• A rövid program óránként max. 60 kosarat mosogat el

Aktív energiaszabályozás
• A felfűtési idő akár 50%-os lerövidülésével gyorsabban üzemkész állapotba kerül
• A mosogatások között rövidebb felfűtési idő

Elliptikus mosogatóegységek
• A fúvókák speciális felépítése és elrendezése maximális lefedettséget biztosít a mosogatótérben

Négyszeres szűrőrendszer
• Az ételmaradványokat kivehető kosaras mosogatótér-szűrő fogja fel
• A Mediamats centrifugális ereje ezenfelül eltávolítja a finom szemcsés szennyeződéseket, pl. a kávézaccot is
• A szívószűrő védi a szivattyút a mechanikai sérülésektől

*1 Kérjük, vegye figyelembe a konyhai helyiségek szellőztetésére vonatkozó érvényes irányelveket.
*2 Nem kapható minden országban.

Az UX Sorozat

Úgy mosogatunk, ahogy Ön dolgozik.
Szenvedélyesen.

Az új Winterhalter konyhaieszköz-mosogatógép. Tisztaság. Ergonómia. Gazdaságosság

A GS 630 és az UF sorozat erős konyhaieszköz-mosogatógépei tökéletesek a konyhai felszerelés hatékony megtisztításához. A rendelkezésre álló helytől és a tisztítandó eszközöktől függően válassza ki az Önnek megfelelőt a kis méretű GS 630 konyhaieszköz-mosogatógép vagy a számos innovációt felmutató új UF-M, UF-L vagy az UF-XL gépek közül.

Az UF sorozat konyhaieszköz-mosogatógépei.
Maximális mosogatóerő a tökéletes eredményért.


Mosogatási eredmény

Célcsoport-specifikus szoftver
A felhasználási területnek megfelelően az UF-M, UF-L vagy az UF-XL gépek vásárlásánál három szoftververzió közül választhat.
• Pékség, hentes, univerzális TurboZyme beáztatás

Az új TurboZyme eljárással a gép a tisztítandó eszközöket a tulajdonképpeni mosogatás előtt lerakódás-eltávolítóval kezeli.
• Csökkenthető a manuális előmosogatás
• Tökéletes végeredményű mosogatás

VarioPower nagy teljesítményű mosogatórendszer
Ez az új fejlesztésű, egyedülálló mosogatórendszer az optimális áramlásvezetésnek köszönhetően tökéletesen elosztja a nyomást és lefedi a gép teljes belterét.
A VarioPower lehetővé teszi a mosogatási nyomás fokozatmentes beállítását az egyéni igényeknek megfelelően.
• Tökéletes végeredményű mosogatás
• Maximális higiénia
• Individuálisan, rugalmasan beállítható

Kosárszállító kocsi
Az UF sorozat új kosárszállító kocsijával a tisztítandó eszközök kényelmesen összegyűjthetők és a géphez szállíthatók.
• A gép könnyen, ergonomikusan be- és kipakolható
• Megkönnyíti a mosogatószemélyzet munkáját
• Optimális munkafolyamatok


Kényelmes kezelés

Lehajtható ajtók
Az új UF sorozatnál az ajtó könnyen kioldható és lehajtható, így a gép beltere jól hozzáférhető.
• A gép beltere kényelmesen hozzáférhető
• A tartály-fűtőelem és a gép beltere könnyen tisztítható

Felhajtható kosár
A gép belterének tisztításakor az erős nemesacél kosár egyszerűen felhajtható. A kosarat nem szükséges kivenni.
• Könnyen, gyorsan kezelhető
• A gép beltere ergonomikusan tisztítható

Érintőképernyő és gyorsindító gomb
• Egyértelmű, nyelvsemleges kezelés
• Színkódos, egy gombos kezelés és előrehaladás-kijelzés
• Hibakijelzés a gyors hibaelhárítás érdekében
• Hozzáférés az üzemeltetési és higiéniai naplóhoz


Gazdaságosság

„Energy” hővisszanyerés
Az „Energy” funkcióval a nedves, meleg vízgőz felhasználható a hideg betápvíz felmelegítésére. A lehűtött, száraz levegő visszaáramlik a gépbe.
• Alacsonyabb üzemeltetési költségek
• Jobb beltéri klimatikus körülmények
• A tisztítandó eszközök jobban száradnak

Készenléti állapot
A mosogatási szünetekben a vízmelegítő hőmérséklete olyan mértékben hűl le, hogy a gép a következő mosogatás öblítővizét várakozási idő nélkül felfűthesse a kívánt hőmérsékletre.
• Csökkentett energiaköltségek
• A gép állandóan üzemkész

Konyhaeszköz-mosogatógép GS 630
A világ legkisebb konyhaieszköz-mosogatógépe.
Tökéletes eredményű mosogatás és higiéniai biztonság

Irányváltó mosogatórendszer
• Integrált, nagy teljesítményű mosogatófúvókák
• Tökéletes végeredménnyel végzett mosogatás makacs szennyeződések esetén is
• Optimális lefedettség a mosogatótérben

Négyszeres mosóoldatszűrés
• Mosogatótér-szűrő a nagyobb szennyeződésdarabokhoz
• Finomszűrős szűrőkazetta a kisebb szennyeződésekhez
• Mediamat a finom szemcsés szennyeződéshez, pl. a kávézacchoz


Könnyű kezelhetőség

Egy gombos kezelés
• Egyszerű, egyértelmű
• Nyelvsemleges színkódok
• Akusztikus jelzés figyelmeztet a tisztítószer és az öblítőszer hiánya esetén.

Rögzíthető ajtó
• A gép belseje helytakarékosan szárítható


Minőség és a gép gondozása

Öntisztító program
• A gép beltere higiénikusan megtisztul üzemeltetés után a nap végén
• A lefolyószivattyúnak köszönhetően nem marad víz a gépben
• Megelőzhetők a lerakódások és a szagképződés

Vízsugár ellen védett
• A gép vízsugárral tisztítható kívülről
• IPX5 vízsugár elleni védelem

Az MT Sorozat

A Winterhalter nagyágyúi

Az MT sorozattal a Winterhalter a nagy formátumú mosogatógépek területén is bebizonyítja mosogatási kompetenciáját. Mind a szalag-, mind a kosárszállító mosogatógépeket a higiénia és a gazdaságosság szempontjait szem előtt tartva terveztük. Moduláris felépítésüknek és praktikus kiegészítő felszerelésüknek köszönhetően mindkét géptípus a mosogatási szükségleteknek megfelelően egyedien alakítható.
 
• A kosárszállító MTR kielégíti a közepes méretű szállodák, éttermek, autópályás és személyzeti éttermek és ápolási intézmények mosogatási igényeit. Ezekre az üzemekre jellemző, hogy az edények rendszertelenül érkeznek, és váltakozó időpontokban, többféle eszközt kell megtisztítani.

• A szalagszállító MTF használata nagy menzákon, kórházakban, kantinokban és ápolási intézményekben ajánlott. Ezeken a helyeken a mosogatási szükséglet előre is pontosan felbecsülhető, a mosogatási idők rögzítettek, a tisztítandó eszközök folyamatosan érkeznek és egységesek.
• A megfelelő tisztító- és öblítőszerekről a 22. oldalon talál információkat.

MTR (kosárszállító)
Tökéletes időgazdálkodás: megtakarítható a gép üzemeltetéséhez és gondozásához szükséges idő, és ezáltal a személyzeti idő is
Átgondolt költséggazdálkodás, csökkentett üzemeltetési költségek: takarékos öblítőszer-, áram- és vízhasználat
• A friss levegős szárítózóna jobb szárítási végeredményt tesz lehetővé mintegy 33%-kal kisebb csatlakozási és fogyasztási értékek mellett

MTF (szalagszállító)
OptiWash – felszereléscsomag a tökéletes higiénia érdekében
SelfControl – maximális ellenőrzés a higiéniai naplóval
AutoClean – öntisztító program a gép belső tisztaságáért
Higiéniai kialakítás – a gép belső felépítése hozzájárul a higiénia megőrzéséhez
A friss levegős szárítózóna jobb szárítási végeredményt tesz lehetővé mintegy 33%-kal kisebb csatlakozási és fogyasztási értékek mellett

Előrelátó tervezés, zökkenőmentes üzem
A jó munka a mosogatókonyhában is a megfelelő tervezéssel kezdődik. A Winterhalter kompetens támogatást
nyújt ezen a területen is. A cél a mosogatási folyamat hatékonyságának tartós növelése.

• A gyakorlati körülményekhez igazodó tervezés alapjaként a Winterhalter Önnel együtt elemzi a helyi folyamatokat.
• A mosogatási logisztika egyszerű szervezési eszközökkel és a helyi adottságokhoz kiválasztott tartozékokkal javítható.
• A Winterhalter képzés, eligazítás során ismerteti a szükséges tudnivalókat és támogatást nyújt a  mosogatókonyhával kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban.

Az STR Sorozat

Nagy teljesítmény kis térben

Az STR egy gépben egyesíti a rendkívüli teljesítményt és a kiváló rugalmasságot. A mosogatógép csúcsidőszakokban nagy erővel dolgozik, míg a szünetekben energiatakarékosan működik. Ennek köszönhetően tökéletesen használható szállodákban és vendéglátóipari egységekben, valamint nagy forgalmú közétkeztetési intézményekben. Az TR egy tartályos kosárszállító mosogatógép tervezésénél kiemelt szerepet játszott a higiéniai és a gazdaságossági szempont.

• Az automatikus zónaaktiválástól kezdve a szállítási sebességig, az STR mindenben alkalmazkodik a tisztítandó eszközökhöz.
• Kompakt méretének és a többféle felállítási lehetőségnek köszönhetően az STR maximális rugalmasságot biztosít már a tervezés során is, és a legkisebb helyiségekbe is befér.

Az STR opcionálisan szárítózónával is kapható.

STR
• Csökkentett mennyiségű öblítővíz
• A Mediamat folyamatosan tisztítja a tartályvizet
Könnyű kezelhetőség
• Hézagmentes, sima felület a mélyhúzott higiéniai tartály révén
• Optimálisan hozzáférhető
• Hőmérséklet-kijelzéssel, hibakezelő rendszerrel stb. ellenőrzött higiénia

STR Energy
• Jelentősen kisebb energiaköltségek a távozó hő haszosításának köszönhetően
• 6 kW-tal kisebb összes csatlakozási teljesítmény
• Jobb beltéri klimatikus körülmények